Home » Kwaliteitsbeleid

Kwaliteitsbeleid

Mondzorg Oostplein streeft met haar kwaliteitsbeleid voor patiëntgerichte en hoogwaardige tandheelkunde in een veilige en hygiënische omgeving.

Hoogwaardige tandheelkunde

Onze nieuwe praktijk beschikt over moderne apparatuur van erkende leveranciers die aan alle veiligheidseisen voldoen. Onze behandelaars maken gebruik van hoogwaardige materialen om je volgens de nieuwste inzichten en technieken te behandelen. We streven continu naar verbetering en innovatie en investeren in trainingen en opleidingen voor onze behandelaars.

We beschikken over en werken met het online Handboek Kwaliteit van DentalRules. Daarin zijn onze protocollen opgenomen om de kwaliteit te bewaken. Wij beschikken over een klachten- en garantieregeling.

Deskundigheid van onze tandheelkundige behandelaars

Alle tandartsen in onze praktijk zijn ingeschreven in het BIG-register en/of AGB-register. Zij voldoen aan de wettelijke opleidingseisen. Zij zijn deskundig opgeleid en doen continu nieuwe kennis op door nascholing. Deze cursussen worden geregistreerd in de openbare kwaliteitsregisters:

  • Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT);
  • Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM);
  • Kwaliteitsregister Tandprothetici (KRTP).

Beroepsverenigingen

Al onze behandelaars zijn aangesloten bij een beroepsvereniging:

  • Tandartsen bij: de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) of de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).
  • Mondhygiënisten bij: de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).
  • Tandprothetici bij: de Organisatie Van Nederlandse Tandprothici (ONT).

Veiligheid en hygiëne

Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving rondom veiligheid en hygiëne. Om patiënten en medewerkers te beschermen tegen infecties, volgen we de richtlijnen van de Werkgroep Infectiepreventie. Dit zijn professionele standaarden, erkend door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

DIRECT

INSCHRIJVEN

 

GRATIS

PROTHESE CHECK!

 

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMondzorg Oostplein is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

DIRECT

INSCHRIJVEN

 

GRATIS

PROTHESE CHECK!

 

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMondzorg Oostplein is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering