Home » Algemene tandheelkunde » Witte tanden

Tanden bleken Witte tanden

NU VOOR SLECHTS € 250,-. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Een stralende witte lach is voor iedereen belangrijk. Bij Mondzorg Oostplein kun je je tanden laten bleken. Het is vrij normaal dat bij iedereen de tanden en kiezen geler gaan kleuren. Dit komt door onder andere de aanslag van koffie, thee en andere voeding die het glazuur aantasten. De tanden worden dan enkele tinten lichter, zodat het er weer fris uitziet maar ook een natuurlijk aanzicht blijft.

De behandeling

Je tanden laten bleken kan in één keer. Met een verantwoorde bleekmethode maken we je tanden tot negen kleurtinten lichter. Je behoudt je eigen natuurlijke lach, maar je gebit wordt wel lekker opgefrist.

Is de behandeling veilig?

Volgens klinische studies is het bleken van je tanden een veilige, effectieve methode, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar oud. Ook jarenlange verkleuring door voedings- en geneesmiddelen is in één behandeling te verhelpen. Overleg met je tandarts of jij ook in aanmerking kunt komen voor het bleken van je tanden.

Kan ik bleken met facings, kronen of vullingen?

Tijdens een bleekbehandeling kleuren vullingen, facings (een schildje van porselein of composiet), kronen en bruggen niet mee. Een bleekbehandeling voor die tanden of kiezen heeft dus geen zin. Ze kunnen zelfs meer gaan opvallen na het bleken. Overleg daarom met je tandarts of mondhygiënist over deze behandeling, voordat je je tanden gaat bleken. Bespreek je wensen en vraag of jouw gewenste resultaat haalbaar is.

Wat kost het bleken van je tanden?

Wij hebben op dit moment een tijdelijke actie. Voor slechts € 250,- bleken wij je hele gebit. 
Bekijk de tarievenlijst voor meer informatie over de kosten en voor de reguliere tarieven. Let op: afhankelijk van de complexiteit en de materialen, kunnen de kosten van elkaar verschillen. In het behandelplan geeft de behandelaar jou een overzicht van de verwachte kosten.

Wil je meer informatie over het bleken van je tanden? Neem contact op met onze praktijk of maak een afspraak. We helpen je graag.

DIRECT

INSCHRIJVEN

 

GRATIS

PROTHESE CHECK!

 

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMondzorg Oostplein is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

DIRECT

INSCHRIJVEN

 

GRATIS

PROTHESE CHECK!

 

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMondzorg Oostplein is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering